Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakastarinoita 

Kerromme mielellämme asiakastarinoita, tavallisia ja epätavallisia. Jos sinulla on asiakastarina jaettavaksi muiden kanssa ja arvelet, että kokemuksestasi voisi olla hyötyä muille samassa tilanteessa oleville, lähetä meille sähköpostia ja jaa tarinasi kanssamme.

Voit kertoa tarinasi kuvallisena tai kuvatta, omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Otamme mielellämme tarinoita vastaan myös yrityksiltä.

 

 

Lähetä tarinasi meille!

Lähetä oma tarinasi osoitteeseen info (a) beautycenteroulu.com.

Käsittelemme viestisi luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä ennen julkaisua!

 

Helena, 51v, treenasi kroppaan lihasta ja voimaa

Lisätty 27.09.2017

Lue, miten Helena treenasi personal trainerin kanssa, karisti kehostaan 10 prosenttia rasvaa, ja lisäsi lihasmassaa usean kilon verran! Kaikki tämä onnistui huolellisesti suunnitellulla treeniohjelmalla, sekä sillä, että Helena alkoi personal trainerin ohjeistuksesta syömään enemmän!

Liikuntaa olen harrastanut jossain muodossa koko ikäni. Pyöräilen ja juoksen. Innostuin reilu kymmenen vuotta juoksemisesta jopa siinä määrin, että ensin juoksin puolimaratonin ja seuraavana vuonna kokonaisen. Maratoneja ja puolimaratoneja on kertynyt vuosien varrella aika paljon. Nykyisin juoksen ainakin yhden puolikkaan ”lappu rinnassa”, en mitenkään hampaat irvessä, vaan nautin jokaisesta maaliviivan ylityksestä. Osaan olla ylpeä itsestäni suorituksen jälkeen.

 

Olen ollut puolitoista vuotta Centerin jäsenenä. Minulle tehtiin saliohjelma jota itsekseni tein, mutta ehkä en saanut oikein salikärpäsestä kiinni ja pikkuhiljaa siirryin enemmän ryhmäliikuntatunneille. Keväällä ennätin töistä tavallista aiemmin salille ja katselin mitä ryhmäliikuntatunteja olisi alkamassa. Taisin ääneen ihmetellä että ”kiertoharjoittelu” millainen tuntihan se on. Hanna oli siinä kuulemassa ja sanoi että hän vetää sitä, kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan. Tykkäsin kiertoharjoittelutunnista ja etenkin Hannan sopivasti piiskaavasta tyylistä. Jatkoin käyntiä kiertoharjoittelussa ja sitten aloitimmekin Hannan kanssa yksilövalmennuksen. Yksilövalmennusta voin kyllä suositella kaikille, sillä silloin tulee korjattua vääränlaiset liikkeet ennen kuin tulee jotain vaurioita.

 

Hanna on opettanut minulle tavoitteellisuuden ”jos sarjan olet jaksanut edellisellä kerralla tehdä kokonaan, miksi et ole nostanut painoja” ”jaksat kyllä” ”hyvä Helena”-lausahdukset ovat tulleet tutuiksi. Jopa niin tutuiksi, että käytämme niitä tyttärieni kanssa jos satumme yhtä aikaa salille treenaamaan! Kun pitää päiväkirjaa reeneistä ja kirjaa painomäärät ylös,

muistaa millä painoilla on edellisellä kerralla tehnyt. Pakko myötää että mukavaltahan se tuntuu kun huomaa että voi lisätä painoja.

 

Täytän pian 52 vuotta ja uhmaan maanvetovoimaa käymällä salilla kaksi kertaa viikossa ja lisäksi kerran ryhmäliikuntatunnilla. Lisäksi viikkoon mahtuu pyöräilyä ja kävely tai juoksulenkki.

Mottoni on: Mieluummin lihasta kuin kukkakeppi!

Lue kokonaan »

Treeni-intoa triathlonista!

Lisätty 07.09.2017

Kirsi ja Johanna Beauty Centeriltä osallistuivat Sun Triathlon kilpailun sprinttimatkalle Vaasassa elokuun loppupuolella. Matkat olivat 400m uintia, 20km pyöräilyä ja 5km juoksua. Kisapäivänä tuuli oli todella voimakas ja meri aaltoili uhkaavasti. Kisajärjestävät olivat jopa harkinneet uintimatkan lyhentämistä. Kaikista sprinttimatkalle startanneista kuudestakymmenestä uimarista kolmetoista olivat keskeyttäneet uinnin.

Tässä on Kirsin ja Johannan tarina: 

Viime keväänä Johannan ja Kirsin treenimotivaatio oli lievässä laskusuunnassa ja silloin naiset päättivät yhdessä tehdä asialle jotain. He päättivät ryhtyä treenaamaan triathlonia varten!

Kirsi on ollut Beauty Centerin jäsen jo 13 vuoden ajan. Kirsi houkutteli mukaan työkaverinsa Johannan kokeilemaan kuntoklubia ja kaksi vuotta myöhemmin molemmat istuvat Centterin infrapunasaunassa ja antavat haastattelun kesän Triathlon haasteesta.

Kipinä triathloniin syttyi Johannalla Beauty Centerin triathlon ryhmästä. ”Siellä huomasin miten monipuolinen laji triathlon on.” Ryhmän jälkeen Johanna ei kuitenkaan vielä osallistunut triathlon kilpailuun ja treeni-innostus pääsi välissä hiipumaan. Kirsi seurasi läheltä toisen ystävän treenaamista triathlon kisaa varten, ja houkutteli Johannan mukaan triathlon-projektiin. Naiset päättivät yhdessä ottaa Lindan PT:ksi valmentamaan heidät loppukesän triathlon kisaan.

Tämän jälkeen treenimotivaatio löytyi hyvinkin nopeasti. Viikoittainen harjoitusohjelma pitää treenimotivaatiota yllä, kertoo Johanna. Kirsin mielestä yhdessä sopiminen treenien toteuttamisesta on todella tärkeää, koska silloin treenit tulee tehtyä. "Varsinkin uintitreenit!" nauravat naiset ääneen. Veteen ei aina tee mieli mennä, varsinkaan kun on kylmä. Molemmat ovat oppineet nauttimaan uinnista ihan uudella tavalla. Ymmärsimme, että ei tarvitse aina uida täysillä! Kun vähän hidastaa tahtia altaassa uinti onkin ihan mukavaa. Kirsi kertoo, että jo yhden yhteisen uintitekniikkatreenin jälkeen hänen uintinsa tuntui loksahtaneen kohdalleen ja kaikki tuntui helpommalta.

 

Suunnitelmallisuutta treeneihin

Treenien sovittaminen arkeen on sujunut yllättävän hyvin. Treenejä on niin paljon että viikko on pakko suunnitella etukäteen. Kesällä treenien sovittaminen ohjelmaan on helpompaa kun lasten harrastukset ovat tauolla, kertoo Kirsi. Äiti jaksaa paremmin pyörittää lapsiperheen arkea kun kunto on hyvä. Johannalla treenit tuo arkeen rauhaa. Joskus kun on levoton olo, treeni auttaa siihen. Liikunnasta tulee vaan niin hyvä fiilis!

Eniten jännitystä oli ilmassa juuri ennen starttia. Johanna on kova jännittämään ja on joskus jättänyt kisaamiset väliin tämän takia. Kirsi on Johannalle paras kisakumppani koska Kirsin pettämättömällä huumorintajulla tilanne kun tilanne ei tunnu enää pahalta. Päätös kisaan osallistumisesta syntyi vasta kuukausi ennen h-hetkeä, joten kilpailua ei onneksi ehditty jännittää kovin pitkään.

Varusteita pitää triathlonissa olla melko paljon, ja osa varusteista tuli hankittua viimetipassa. Viikkoa ennen Sun Triathlon kisaa Linda järjesti naisille harjoituskilpailun Oulussa, missä kaikki varusteet testattiin. Tämä oli hyvä, koska Kirsi hoksasi täydentää vielä kilpailuvarustusta ostamalla uudet juoksushortsit.

 

Voittajafiilis kisan jälkeen

Kilpailu sujui molemmilta loistavasti! Kirsi ja Johanna uivat kumpikin sinnikkääsi radan läpi vaikkakin vapaauintia ei oikein pystynyt uimaan. Rintauinti pää vedenpinnan yläpuolella oli paras taktiikka tähän keliin. Uinti tuotti haasteita ja matkalla Kirsi hörppäsi muutaman kerran merivettä. Pyöräily- ja juoksuosuudet sujuivat ilman suurempia ongelmia. Kaiken kaikkiaan kaksikolla oli voittajafiilis kisan jälkeen!

Kirsi ja Johanna haluavat kannustaa muita triathlonia harkitsevia tarttumaan haasteeseen ja ehdottomasti kannattaa ottaa Linda PTksi! Saimme paljon konkreettisia vinkkejä ja uinti- sekä juoksutekniikat hiottiin paremmaksi. Itsellä oli jonkinlainen vääristynyt luulo, että aina pitää treenata täysillä ja kovaa. Lindan valmennuksessa olen oppinut rakentamaan kuntoa pitkällä tähtäimellä ja ymmärtänyt että joka treenissä ei ole tarkoitus mennä täysillä, kertoo Johanna.

Vähän jäi kisaamisesta hampaankoloon ja ensi kesänä täytyy päästä uudelleen parantamaan suoritusta, tuumii Johanna. Tavoite seuraavalle kesälle onkin astetta kovempi. Ensi kesänä naiset haluaisivat osallistua triathlonin perusmatkalle. Perusmatka tai myös olympiamatkana tunnettu matka koostuu 1500m uinnista, 40km pyöräilystä ja 10km juoksusta. Beauty Centerillä jäämme innolla odottamaan seuraavaa kesää ja naisten uusia seikkailuja!

Lue kokonaan »

Essi, 23, sai personal trainerin avulla niin treenit kuin arjenkin rullaamaan: "Ihan kuin vuorokauteeni olisi tullut lisää tunteja"!

Lisätty 14.08.2017
Lue kokonaan »

Kaisu, 67: "Päätin ottaa niskaotteen nivelrikosta"

Lisätty 12.08.2017
Lue kokonaan »

Anu löysi punaisen langan treeneihin personal trainerin avulla

Lisätty 18.07.2017
 
Lue kokonaan »

Kolmen sukupolven yhteinen harrastus

Lisätty 11.06.2017

Merja Kerola on vakiasiakas monella ryhmäliikuntatunnilla Beauty Centerillä. Hän on tuonut salille  myös äitinsä ja tyttärensä. Nämä naiset ovat mahtava esimerikki siitä, miten liikuntaharrastukseen voi yhdistää perhesuhteiden ylläpidon!

Lue kokonaan »

Marjo Väisänen: "Tuntuu, kuin iästäni olisi lähtenyt vuosia pois!"

Lisätty 12.05.2017
Lue kokonaan »

Sari ylitti itsensä painonhallintaryhmässä

Lisätty 10.01.2017

Ohjaajamme Jemina sai mahtavaa palautetta Sarilta, yhdeltä painonhallintaryhmään onnistuneelta naiselta. Kiitos palautteestasi Sari! Toivomme sinulle ja muille asiakkaillemme lisää onnistumisia liikunnan ja terveellisen elämän parissa!

Lue kokonaan »

Ajatukset irti työasioista

Lisätty 03.01.2017

Lähes 30 vuotta Beauty Centerillä treenannut Tuula käyttää monia klubin palveluita. Vauhdikkaiden ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin lisäksi hän on saanut henkilökohtaisen saliohjelman fysioterapeutiltamme.

Lue kokonaan »

Fustra auttoi selkänikamien murtumiin

Lisätty 03.01.2017

 

Noin vuosi sitten Ninalta murtui pari nikamaa selästä, ja Fustrasta on ollut kuntoutumisessa iso apu. Aiemmin hän on saanut Beauty Centeristä apua myös mm. polviongelmiinsa.

Lue kokonaan »

Ravintovalmennus loi hyvän pohjan treenille

Lisätty 03.01.2017

Sanna-Riikalle kilpaurheilu on tärkeä osa elämää. "Jotta saan työlle tulosta, täytyy kaikkien osa-alueiden olla kunnossa - myös ravinnon" hän miettii.

Lue kokonaan »

Kehonhallinta paranee Fustran avulla

Lisätty 03.01.2017

AnnikaAnnikaAnnika käy salilla yleensä kaksi kertaa viikossa. "Halusin painonhallintaan kuria ja kokea miltä tuntuu kun toinen vieressä tsemppaa. Halusin myös kokeilla jotain uutta liikuntamuotoa ja oppia käyttämään oikein syviä lihaksia" hän kertoo.

Lue kokonaan »

Anne sai avun niska-hartiavaivoihin

Lisätty 03.01.2017

Niska-hartiaseudun vaivat ovat hammashoitajalle arkipäivää, joiden kanssa Anne on oppinut elämään. Tähän asti hän on saanut pidettyä ne kurissa kuntosalin, säännöllisen hieronnan ja särkylääkkeiden avulla. Nyt hän iloitsee harjoittelun vaikutuksista. 

Lue kokonaan »

Stressi kaikkoaa vauhdikkaissa jumpissa ja saunassa

Lisätty 20.10.2016

Mona tykkää vauhdikkaista jumpista, koska niissä hän saa purkaa stressiä ja unohtaa arjen huolet hetkeksi. Yksi hänen suosikeistaan on BodyPump. 

Lue kokonaan »

"En ole enää kipeä läheskään niin usein"

Lisätty 19.10.2016

Ritvalla oli ongelmia puutteellisen puutteellinen lihaskunnon, oireilevan niska-hartia-seudun sekä ylipainon kanssa.  Myös jatkuva väsymys ja säryt vaivasivat. Omalta Personal Trainerilta hän sai tukea ja rohkeutta muutokseen.

Lue kokonaan »

"Selätin anoreksian ja opin arvostamaan omaa kehoani"

Lisätty 12.10.2016

SusannaSusanna päätti laittaa elämänsä kuntoon. Viiden kuukauden aikana hän treenasi fysioterapeutti ja Personal Trainer Hannan kanssa. Tuona aikana kerrytettiin massaa ja voimaa ja pohdittiin palautumisen ja rentoutumisen merkitystä.

Lue kokonaan »

Ennen likkojen lenkkiä Sirkka jumittui kotiin

Lisätty 15.09.2016

SirkkaSirkkaSirkka jäi leskeksi tammikuussa 2016. Aluksi ei tehnyt mieli lähteä mihinkään, mutta nyt hän odottaa ulospääsyä yksinäisyydestä.

Lue kokonaan »

Salille meno oli helpompaa yksilövalmentajan kanssa

Lisätty 14.09.2016

SonjaSonja haluaa eroon huonosta kunnostaan ja lisätä liikunnan osaksi arkea. "Jospa vihkisormus mahtuisi taas sormeen ja minulla olisi enemmän voimaa", hän toivoo.  

Lue kokonaan »

"Kehon rapistumista voi hidastaa"

Lisätty 16.08.2016

"Senioritunneilla ohjaaja osaa huomioida rajoitteemme, mutta saa meidät suorituksiin, joihin emme ikinä uskoisi pystyvämme", Vappu hehkuttaa.

Lue kokonaan »

"Löysin liikunnan ilon ja nyt nautin myös peilikuvastani"

Lisätty 08.06.2016

PäiviPäiviEntinen "sohvaperuna" Päivi on saanut paljon positiivista palautetta muutoksestaan. Nyt hän toimii inspiraation lähteenä myös muille. 

Lue kokonaan »

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?